Franskfotball.com

Finaletap for Frankrike U-19

(Frankrike – Serbia 0-1) Det franske U-19 landslaget var av mange regnet som favoritter før finalen, men feilet ved siste hinder da Serbia tok sin første EM-tittel noensinne

Det ble det aldri gullmedaljer på de franske U-19 guttene som i går kveld møtte en av sine gruppemotstandere i mesterskapet, Serbia til finale. Yassine Benzia (Bilde) og hans lagkamerater maktet aldri å finne veien gjennom et utrolig solid og godt spillende serbisk landslag, som i tillegg til å ha vært hakket mer effektive foran mål, også skal sies å ha vært best i banespillet. De franske ungguttene fikk aldri spillet sitt til å sitte, noe som igjen førte til en veldig krampeaktig spillestil. I stedet for å trille ball og å forsøke å finne rommene, valgte man å slå lange baller fremover i banen, hvor serberne etter hvert hadde full kontroll på det de franske spillerne vartet opp med.

Andrija Lukovic var spilleren som satte inn Serbias eneste scoring i kampen, og det etter at Aleksandar Mitrovic hadde gjort et flott stykke arbeid i forkant av scoringen. Scoringen oppsummerer også oppgjøret, med et Frankrike-lag som virket svakere i den tekniske fasen av spillet, samtidig som det kunne virke som om Serbias spillere ønsket tittelen mer enn de franske.

Den neste aldersbestemte turneringen for Frankrike og fransk fotball blir nå U-17 EM som går av stabelen på Malta i 2014

Frankrikes startoppstilling:

Beunardeau, Ikoko, Conte, Laporte, S. Moreira, Azouni, Hunou (Gbamin 76′), Jean (Nangis 66′), Rabiot, Martial (K. Rodrigues 55′), Benzia

One Comment

  1. useful source

    17/09/2019 at 17:20

    I simply want to tell you that I am newbie to blogging and site-building and definitely loved this web-site. Very likely I’m likely to bookmark your blog . You actually come with impressive article content. Thank you for sharing your web-site.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *