Franskfotball.com

Skandinaviske Rennes gjester Lille

140118ASSELOSC01
René Girards menn er inne i en tøff periode, og kan miste tredjeplassen sin med tap denne helgen.

Lille OSC – Stade Rennais FC
Fredag 24. januar 2014 – Stade Pierre Mauroy
Kampstart: 20.30 (vises på Viasat Fotball)

Lille er inne i en svak periode av sesongen. René Girards menn har tapt sine to første seriekamper i 2014, noe som ikke hverdagslig kost for laget som laget som hadde sluppet inn fire seriemål etter 16 serierunder. Bare på sine to siste kamper, har Lille sluppet inn like mange mål som de hadde gjort hele sesongen i starten av desember. Et tap i denne kampen vil gi Saint-Etienne muligheten til å overta tredjeplassen på tabellen, men Lille må sees på som favoritter når formsvake Rennes kommer på besøk.

Anders Konradsen scorte i midtuken sitt første mål i Rennes-karrieren da laget hans tok seg videre i cupen etter 2-0 mot Boulogne. Det er spennende tider i Bretagne-klubben, som denne uken offentliggjorde kjøpet av den svenske landslagsspissen Ola Toivonen. Både nordmannen og svensken forventes å spille fra start, men det endrer ikke på det faktum at lagets form har vært begredelig.

Rennes står med én fattig seier på sine elleve siste kamper i Ligue 1. På sine fem siste seriekamper, har laget til Phillippe Montanier spilt to uavgjort og tapt tre ganger, og laget har ikke maktet å score på de to kampene de har spilt etter nyttår. Dette har ført laget ned på en 15. plass, og avstanden ned til nedrykksstreken er nå på kun seks poeng.

Statistikken til Rennes på bortebane mot Lille tilsier at det blir en tøff kveld for de tilreisende. Ni uavgjort og 17 tap er fasiten for Rennes på de 26 siste bortekampene mot Lille i Ligue 1. Vi må faktisk 48 år tilbake i tid for å finne sist Rennes vant på besøk hos “les Dogues”. Da lagene møttes i Rennes tidligere denne sesongen, endte det imidlertid med poengdeling og 0-0.

Hjemmelaget må klare seg uten flere nøkkelspillere til denne kampen. Den viktige midtstopperen Simon Kjær er skadet – det samme gjelder høyreback Franck Béria og playmaker Marvin Martin. Hos Rennes er Vincent Pajot og Julien Féret utilgjengelige på grunn av skade.

Mulige lagoppstillinger:

Lille: Enyeama – Sidibé, Rozenhal, Basa, Souaré – Gueye, Mavuba, Meïté – Rodelin – Kalou, Roux.

Rennes: Costil – Danzé, Kana-Biyik, Armand, M’Bengue – Konradsen, Makoun, Doucouré – Pitroipa, Toivonen, Alessandrini.

Redaksjonens tippetips: U

2 Comments

  1. read this

    17/09/2019 at 03:56

    I just want to say I am all new to blogging and site-building and seriously savored you’re blog. Almost certainly I’m going to bookmark your site . You absolutely have incredible well written articles. Kudos for revealing your web site.

  2. recommended you read

    17/09/2019 at 12:43

    I just want to tell you that I am just new to blogging and actually loved your blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your blog . You definitely come with impressive well written articles. Regards for sharing your web page.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *