Franskfotball.com

Origi klar for Liverpool

origi

Liverpool vant kampen om stortalentet.

Etter et flott VM, hvor han fikk overraskende mye spilletid, tok Divock Origi et steg inn i verdensbefolkningens bevissthet. Origi var frisk og rask de gangene han fikk sjansen og bidro til at Belgia fikk en viss suksess etter endelig å fått delta i VM igjen, etter så mange mislykkede kvalifiseringer.

Det imponerende spillet førte til at Origi steg ut av skyggen og ble en av VMs overgangskometer. En skinnende stjerne som ble ønsket av alle. En av de mest interesserte klubbene var Liverpool som er på god vei tilbake i toppen og ønsker å forsterke laget med store talenter og etablerte stjerner. Origi passet inn i klubbens overgangspolitikk som en fotballspiller med en fotball og klubbene begynte raskt å diskutere.

Det så lenge ut til at Liverpool vil fullføre overgangen kjapt etter, men uvisse problemer satte en stopper for fremdriften og avtalen stagnerte. Men omsider, etter ganske lang tid med forhandling fram og tilbake er Divock Origi nå offisielt Liverpool-spiller.

Men han vil ikke få ikle seg Liverpool-drakten helt enda, for han lånes ut til Lille denne sesongen. Der skal han ta de stegene han må for å kunne kjempe om en startplass på Anfield neste sesong. Da må han høyst sannsynlig også kjempe med en ny spiss, for Liverpool må finne en erstatter for Luis Suarez som reiste til Barcelona.

Origi får en femårs-kontrakt og koster pene 10 millioner pund, 105 millioner norske kroner ganske nøyaktig. Penger som kommer godt med og kan hjelpe Lille med å bygge et solid økonomisk fundament for framtiden.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *