Franskfotball.com

Lillebror Ayew forlater storebror

79091

Jordan Ayew søker nye utfordringer.

Da Andre Ayew ble et stort navn i Marseille tok det ikke lang tid før noen nevnte at han hadde en lillebror som spilte for junioravdelingen til klubben. Dermed ble lillebroren kjapt utpekt som et stort talent og en framtidig stjerne.

Jordan Ayew slo i gjennom på førstelaget, han fikk sjansen av utallige managere og han fikk over 100 kamper for Marseille. Men når han bare scorte 23 mål på 128 kamper, så ble det til slutt ikke nok med bare talentet, han leverte ikke gode nok varer. Så da Lorient tilbydde seg å betale 4 millioner euro for spissen, en sum tilsvarende 33 millioner kroner, syntes Marseille det var greit å la han gå. Spesielt siden man allerede hadde sikret seg Michy Batshuayi fra Standard Liege, en spiss med et litt bedre målsnitt.

Dermed drar Jordan Ayew fra Marseille uten å ha blitt den suksessen man håpet på, mens Lorient gnir seg i hendene over å ha en potensiell superduo på topp i Vincent Aboubakar og Jordan Ayew.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *