Franskfotball.com

Monaco-tap i Lisboa

Sesongens første CL-tap er et faktum for Monaco. Brasilianske Talisca banket inn 1-0 for vertene knappe åtte minutter før slutt.

Champions League-reisen fortsetter for AS Monaco, men nå med et mindre godt utgangspunkt til å ta seg videre til sluttspillet, enn hva som var tilfellet før kampstart i kveld. Benfica tok nemlig til slutt alle tre poengene i en jevnspilt kamp mot Leonardo Jardims utvalgte, som på tross av å ha skapt en hel del sjanser, ikke maktet å finne veien til nettmaskene. Ivorianske Lacina Traoré som fikk tillit fra start var tidvis nære på, uten å være klinisk nok til å tegne seg på scoringslisten.

I banespillet var portugiserne skarpe, og når de fikk skrudd opp tempoet på pasningspillet, og satt opp Nicolas Gaitan i én-mot-én-dueller med Andrea Raggi og Ricardo Carvalho virket det konstant som om en stor målsjanse var nært forestående.

Når det er sagt var første omgang vesentlig fattigere på målsjanser enn den andre, og det var i kampens siste fase at lagene virkelig begynte å gyve løs på hverandre. Dette førte blant annet til en rekke gode sjanser begge veier, og det var altså til slutt Talisca som var på rett plass til rett tid, og som kunne blidgjøre de fremmøtte hjemmesupporterne på mektige Estadio da Luz med scoringen som også sikret seieren.

Videre skal nå Monaco til Tyskland hvor de den 26. november gjester Bay Arena og Bayer 04 Leverkusen. Samtidig barker Zenit St. Petersburg og Benfica sammen på førstnevntes hjemmebane Petrovsky Stadium, og først etter den runden vil vi vite mer om hvem som etter all sannsynlighet slår følge med Bayer Leverkusen inn i sluttspillet. 

 

Gruppen til Monaco

Tabellsituasjon gruppe C (Skjermdump UEFA.com)

 

One Comment

  1. ปั้มไลค์

    05/08/2019 at 12:17

    Like!! I blog quite often and I genuinely thank you for your information. The article has truly peaked my interest.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *