Franskfotball.com

Lacazette tilbake for Les Bleus

Formspiss Alexandre Lacazette er en av flere spillere som er tilbake igjen i den franske landslagstroppen etter lengre fravær

Didier Deschamps annonserte i dag troppen som møter Albania (14. nov) og Sverige (18. nov) de kommende ukene, og det uten de helt store overraskelsene. Men det er likevel verdt å notere seg at Alexandre Lacazette, samt Benoit Trémoulinas, Loïc Perrin og Josuha Guilavogui returnerer for “Les Bleus”.

Hele troppen (Oppdatert 11/11):

 

Keepere: Benoît Costil (Rennes), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille)

Forsvarere: Eliaquim Mangala (Manchester City), Raphaël Varane (Real Madrid), Bacary Sagna (Manchester City), Benoit Trémoulinas (Sevilla), Christophe Jallet (Lyon), Lucas Digne (Paris-SG), Loïc Perrin (Saint-Étienne), Mapou Yanga-Mbiwa (Roma), Layvin Kurzawa (Monaco), Kurt Zouma (Chelsea)

Midtbanespillere: Paul Pogba (Juventus), Blaise Matuidi (Paris-SG), Yohan Cabaye (Paris-SG), Josuha Guilavogui (Wolfsburg), Morgan Schneiderlin (Southampton), Moussa Sissoko (Newcastle), Maxime Gonalons (Lyon)

Angripere: Karim Benzema (Real Madrid), André-Pierre Gignac (Marseille), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Alexandre Lacazette (Lyon), Dimtri Payet (Marseille), Mathieu Valbuena (Dynamo Moskva)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *