Franskfotball.com

Les Bleus: Gonalons, Kurzawa og Zouma hentet inn

Skader og usikkerhet rundt formen til flere spillere tvinger Deschamps til å handle

Med Blaise Matuidi og Benoit Trémoulinas ute og stopperne Eliaquim Mangala og Loïc Perrin usikre før møtene med Albania og Sverige, har Didier Deschamps valgt å kalle opp Maxime Gonalons, Layvin Kurzawa og Kurt Zouma

Skadeproblemer og usikkerhet rundt formen til flere spillere gjør at Didier Deschamps har valgt å kalle opp et utvalg nye spillere til den franske landslagstroppen. “Les Bleus” møter Albania førstkommende fredag, før det bærer videre til Marseille og kamp mot Sverige på tirsdag i neste uke.

Les også: Hele troppen

Spillerne som nå får muligheten til å vise seg frem for landslagstreneren har alle sluttet seg til den franske troppen, enten etter å ha blitt kalt opp tidligere denne uken, eller ved å allerede være ankommet U-21-troppen i Paris.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *