Franskfotball.com

Varane matchvinner

Raphael Varane ble i kveld matchvinner for Frankrike da han stanget inn seiersmålet mot Sverige, syv minutter før slutt

Frankrike gikk i kveld seirende ut av duellen med Sverige, og det etter et flott hodestøt signert Raphaël Varane. Real Madrid-stopperen var for anledningen også Frankrikes kaptein, og det for første gang i 21-åringens fortsatt unge karriere. Den tidligere Lens-stopperen ledet troppene på upåklagelig vis, og selv om det lenge stod 0-0 i oppgjøret, var det Frankrike som dominerte banespillet. Erik Hamréns utvalgte gjorde i stor grad det samme Albania gjorde med suksess da de møtte Frankrike i Rennes forrige fredag (1-1), men fikk altså bare minutter før slutt en scoring i mot, og dermed også ytterligere ett tap i et ellers middelmådig landslagsår for de gule og blå.

Til kveldens oppgjør valgte Didier Deschamps å gjøre en rekke endringer på laget kontra det som møtte Albania for bare noen dager siden. Inn kom blant annet Antoine Griezmann, en spiller man ønsket å se bredt i banen så ofte som mulig. Dette gjorde Atletico-spilleren med bravur, men den siste pasningen, og ofte avslutningene var mangelfulle, noe som også resulterte i lite effektivt fransk angrepsspill.

Helt oppe på topp gjorde André-Pierre Gignac det han kunne for å ryste Sveriges lavtliggende backfirer, men med tidvis skortende hurtighet, og med et vesentlig mindre teknisk repertoar enn spissmakker Karim Benzema, var det ikke det helt store Gignac fikk skapt i løpet av sine 69 minutter på banen i kveld.

Mot slutten av oppgjøret, og bare minutter etter at Raphaël Varane hadde stanget inn 1-0, fikk franskmennene en ny sjanse til å ryste nettmaskene. En korrekt straffespark-avgjørelse ga Karim Benzema en fin mulighet til å doble for “Les Bleus”, men selv om Real Madrid-spissen er i storform om dagen, endte avslutningen hans flere centimetre over treverket til Andreas Isaksson.

Svenskene forsøkte å mobilisere mot slutten av oppgjøret, og da blant annet ved talentet John Guidetti. Men Celtic-spissen var ofte på etterskudd i løpsduellene med Raphaël Varane, og de store sjansene uteble enkelt og greit for gjestene i kveld.

Det er også verdt å notere seg at Monaco-back Layvin Kurzawa måtte gå av banen i dag med det som så ut til å være en strekk. Monacos støtteapparat tenker nok allerede på sine alternativer til helgens oppgjør mot Caen, samt monegaskernes oppgjør mot Bayer Leverkusen i Champions League neste uke.

Mål: 1-0 Raphaël Varane (83′)

Frankrikes lag: Mandanda, Sagna, Varane, Mangala, Kurzawa (Digne 78′), Guilavogui (Gonalons 84′), Pogba, Payet (Sissoko 61′), Griezmann, Valbuena (Lacazette 68′), Gignac (Benzema 69′)

One Comment

  1. ปั้มไลค์

    05/08/2019 at 06:49

    Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *