Franskfotball.com

PSG til Metz

Med Zlatan Ibrahimovic tilbake gjester PSG i kveld Metz

Logo Paris Saint-Germain

FC Metz – Paris Saint-Germain
Ligue 1, 14. serierunde
Stade Saint-Symphorien, Metz
TV: Viasat Fotball

Det skal spilles fotball igjen i Frankrike etter et lengre landslagsavbrekk. Paris Saint-Germain og deres stjernegalleri drar til Øst-Frankrike for å måle krefter med nyopprykkede FC Metz, et lag som har presterer over det som var forventet av dem, og som i øyeblikket okkuperer en 9. plass på tabellen.

PSG gikk inn til landslagsrunden med tre poeng fra hjemmeoppgjøret mot Olympique de Marseille, og har knappet inn på ledelsen til “L’OM” slik at det nå kun skiller ett poeng mellom fjorårets seriemester og de blåhvite fra Sør-Frankrike. Kveldens oppgjør er en mulighet for hovedstadslaget til å overta ledelsen provisorisk i Ligue 1, og dermed legge ytterligere press på Bielsas Marseille, som de siste serierundene ha virket svakere enn i innledningen på sesongen.

FC Metz disponerer på sin side en langt mindre stjernespekket tropp, men har likevel slått godt fra seg i Ligue 1 denne sesongen. Mannskapet som forrige sesong vant Ligue 2 har så langt plukket opp fem seire på de første 13 serierundene, og jakter i kveld å innkassere tre nye poeng, på bekostning av ligaens desidert største, og mest fryktinngytende lag.

Hjemmelaget Metz går inn til kampen med tre spillere på skadelisten. Det dreier seg om Habib Diallo, Kwame Nsor og Maxwel Cornet. Bortelaget på sin side mangler Marco Verratti, Lucas Moura, David Luiz, Jean-Christophe Bahebeck og Nicolas Douchez.

Dette betyr at man for gjestene vil kunne få se en mer “eksperimentell” startoppstilling, enn det Laurent Blanc tidligere denne sesongen har mønstret. Marquinhos ryktes å skulle tre inn som stoppermakker til Thiago Silva, mens Adrien Rabiot mest sannsynlig får muligheten sammen med Yohan Cabaye og Thiago Motta på midtbanen. Edinson Cavani skal også ifølge ryktene starte på benken til dette oppgjøret, og erstattes direkte av Ezequiel Lavezzi.

Hos Metz kommer man til å få se mye av det samme laget som har imponert i klubbens første 13 serierunder tilbake i Ligue 1. Dette betyr at Johan Carrrasso kommer til å vokte buret, mens Métanire, Choplin, Milan og Palomino danner en forsvarsfirer. På midten stiller man med N’Daw, Kashi, Ngbakoto, Malouda og Lejeune, mens Modibo Maïga stiller som spydspiss.

Oppgjøret sendes direkte på Viasat Fotball

Forventede lagoppstillinger

Metz: J. Carrasso, Métanire, Choplin, Milan, Palomino, N’Daw, Kashi, Ngbakoto, Malouda, Lejeune, Maïga

PSG: Sirigu, Van der Wiel, T. Silva, Marquinhos, Maxwell, T. Motta, Cabaye, Rabiot, Pastore, Lavezzi, Ibrahimovic

2 Comments

 1. ปั้มไลค์

  04/08/2019 at 10:44

  Like!! I blog quite often and I genuinely thank you for your information. The article has truly peaked my interest.

 2. Reynaldo

  06/08/2019 at 17:56

  Hi there, I enjoy reading all of your article post.
  I wanted to write a little comment to support
  you.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *