Franskfotball.com

Andoni Zubizarreta ny sportsdirektør i Marseille

cmv_16_zubizarreta

Foto: Meryll Vian – OM.net

Revolusjonen i kjølevannet av eierbyttet i Olympique de Marseille fortsetter. I dag annonserte klubben Andoni Zubizarreta som ny sportsdirektør

Endringene har ikke latt vente på seg etter at amerikanske Franck McCourt offisielt kjøpte klubben Olympique de Marseille forrige uke. Inn er tidligere Lille- og Roma-trener Rudi Garcia kommet, og nå følger en ny storsignering på ledersiden.

Det dreier seg nemlig om den spanske fotballegenden Andoni Zubizarreta som frem til 2015 var sportsdirektør i FC Barcelona. 55-åringen går inn i stillingen som trer i kraft med umiddelbar virkning, og får i oppgave å skulle bedre retningen klubben går i på overgangsmarkedet, samt bedre resultatene på akademi-siden, hvor Olympique de Marseille har subbet langt bak sine rivaler i en årrekke (PSG, Lyon, Monaco).

Det ble med andre ord et kort opphold for avtrappende sportsdirektør Gunter Jacob som ble hentet av eks-eier Margarita Louis-Dreyfus i sommer.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *