Franskfotball.com

OGC Nice med Europa i kikkerten

Bilderesultat for ogc nice 2017

Første steg på veien mot Champions League-gruppespill er to knalltøffe oppgjør mot fjorårets Europa League-finalist AFC Ajax

OGC Nice – AFC Ajax
UEFA Champions League, 3. kvalifiseringsrunde
26. juli kl. 20:45
Stadion: Allianz Riviera, Nice

Før kampen:

Sesongoppkjøringen er historie for OGC Nice og AFC Ajax. Begge lag tar nå fatt på kvalifiseringen til prestisjetunge UEFA Champions League, og det vel vitende om at veien er lang til gruppespillsfasen. For, etter et eventuelt avansement fra den 3. kvalifiseringsrunden venter playoff-kamper mot motstandere som Liverpool, Napoli og Sevilla, og gjør det i det hele tatt til en svært kronglete vei for “Les Aiglons” fra Frankrikes sørkyst.

Men hvordan ser da de svart- og rødkledde ut etter at sommeren 2017 begynner å dra seg mot slutten? Lagets store stjerne, italienske Mario Balotelli skrev, til manges overraskelse under på en ny kontrakt med klubben, og selv om man har mistet flere viktige elementer i Paul Baysse (Malaga), Younes Belhanda (Dynamo Kiev) og Ricardo Pereira (Porto), er det likevel et slagkraftig Nice-mannskap som tar fatt på 2017-18-sesongen.

Fem oppkjøringskamper har blitt spilt, fire av dem har endt med seire, mens bare én av dem har endt med tap. OGC Nice noterte seg også for hele 13 scoringer, hvilket vitner om et angrep som har finjustert siktet i forkant av morgendagens store begivenhet. Klubben kan også ta med seg mye selvtillit inn til Ajax-oppgjøret vel vitende om at midtbanespiller Jean-Michaël Seri har fortsatt i samme stil som han gjorde forrige sesong, på tross av de mange overgangsryktene som svirrer rundt han i disse dager.

Ajax har på sin side variert noe mer i formen i oppkjøringen. Nederlenderne står oppført med en seier, en uavgjort og to tap. Ett av tapene kom mot Nices Ligue 1-rivaler, Olympique Lyonnais, og avdekket enkelte svakehetstegn hos den nederlandske giganten, som har solgt flere av sine nøkkelspillere til utlandet i sommer.

Før det første offisielle oppgjøret noensinne mellom disse klubbene, er det verdt å ta en titt på hvilke spillere som kan være avgjørende over to kamper. For hjemmelaget er allerede italienske Mario Balotelli nevnt, sammen med midtbanedirigenten Jean-Michaël Seri, men man kan også nevne navn som Dante, Alassane Pléa, Vincent Koziello og Malang Sarr som viktige aktører.

For gjestene er det navn som Amin Younes, Lasse Schöne, Joël Veltman, Matthijs de Ligt og Kasper Dolberg som må stå frem skal det bli Champions League-avansement for nederlenderne. Gjestene spiller også for å hedre Abdelhak Nouri, Ajax-spilleren som falt om i oppkjøringskampen mot Werder Bremen den 8. juli, og som har fått påvist omfattende hjerneskade i etterkant.

Oppgjøret har avspark kl. 20:45, og sendes dessverre ikke på norske tv-kanaler.

 

Forventede lagoppstillinger


OGC Nice: Cardinale, Souquet, Dante, Le Marchand, Sarr, Koziello, Seri, Lees-Melou, Srarfi, Eysseric, Balotelli

AFC Ajax: Onana, Veltman, Sanchez, De Ligt, Viergever, Schöne, Van de Beek, Ziyech, Kluivert, Younes, Dolberg

3 Comments

 1. ปั้มไลค์

  04/08/2019 at 21:35

  Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing.

 2. oprolevorter

  08/09/2019 at 14:10

  Hi there, You have done an excellent job. I will certainly digg it and personally suggest to my friends. I am confident they will be benefited from this website.

 3. More hints

  17/09/2019 at 18:38

  I just want to mention I am just all new to weblog and definitely liked you’re website. Probably I’m likely to bookmark your blog . You actually have terrific article content. Regards for sharing with us your blog.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *