Franskfotball.com

Redaksjonen

Franskfotball.com er en side opprettet av Øystein M. Telnæs og Thomas Husevik sommeren 2010 i kjølvannet av Norskefans.com. Siden dekker Ligue 1, Ligue 2, det franske landslaget, franske lag i europa og franske spillere fra inn og utland. Vi holder og et ekstra godt øye med de norske spillerne i ligaen.

Vi jobber kontinuerlig med å fremme Ligue 1, og fransk fotball i Norge, og bevisstgjøre folk på hva som rører seg av franske spillere.

Øystein M. Telnæs – (oystein@franskfotball.com / @oystein_lefoot)

Initiativtaker og grunnlegger av siden. Har fortid fra Norskefans.com, og skriver forhåndsvurderinger, kamprapporter, og oddstips for Norges ledene bettingside, Oddsen.nu og for andre utenlandske aktører. Har og gjort oppdrag for bla. VG, Viasat og LFC-TV. Har en stor forkjærlighet for den franske ligaen, og talentet/potensiale den besitter.  Favorittlaget er Girondins de Bordeaux, men han har og en «softspot» for Montpellier Hérault SC.  Bergenser, som for tiden avslutter han sin mastergrad i IT/Business i Melbourne.

Rolle: Ansvarlig redaktør/Administrativ / Representasjon – Hovedområde: Ligue 1 / Bordeaux

Thommas Husevik – (thommas@franskfotball.com / @thommashusevik)

Thommas har lang fartstid fra Norskefans.com som skribent for det franske landslaget, og favorittklubben Olympique de Marseille. Han er også en kjent skikkelse gjennom VGs debattside VGD, hvor han har frontet den franske fotballen i snart fire år. En stor forkjærlighet for den franske ligaen, klubben Olympique de Marseille og ikke minst det franske landslaget. Nå om dagen er Thommas bosatt i Paris hvor han studerer journalistikk.

Rolle: Ansvarlig redaktør/Representasjon – Hovedområde: Franske lag i Europa / «Les Bleus» / Marseille

Arilas Berg Ould-Saada – (arilas@franskfotball.com / @arilasos)

Arilas er 18 år, halvt algirsk og oppvokst i Frankrike, og snakker derfor flytende fransk. Følger Ligue 1 svært tett – med en liten forkjærlighet for Marseille. Bosatt i Oslo.

Rolle: Ansvarlig redaktør – Hovedområde: Ligue 1 / Marseille

Bjørn-Terje Nedreberg – (nedreberg@franskfotball.com / @BNedreberg)

En av våre to nyeste skribenter som har fortid fra siden www.fotballeuropa.no . Bjørn-Terje er PSG-supporter, men følger den franske ligaen tett i sin helhet. Til vanlig studerer han til idrettslærer ved Høgskolen i Hedmark, men kommer opprinnelig fra Hønefoss.

Rolle: Skribent – Hovedområde: Ligue 1 / Franske profiler / Statistikk / PSG

 

Skrive for oss?

Har du interesse for fransk fotball, og ønsker å skrive for oss er det bare å ta kontakt! Vi er stadig på jakt etter nye folk som deler samme lidenskap! Skriv litt om deg selv, og send en mail til Øystein.