Franskfotball.com

Redaksjonen

Franskfotball.com er en side opprettet av Øystein M. Telnæs og Thomas Husevik sommeren 2010 i kjølvannet av Norskefans.com. Siden dekker Ligue 1, Ligue 2, det franske landslaget, franske lag i europa og franske spillere fra inn og utland. Vi holder og et ekstra godt øye med de norske spillerne i ligaen.

Vi jobber kontinuerlig med å fremme Ligue 1, og fransk fotball i Norge, og bevisstgjøre folk på hva som rører seg av franske spillere.

Øystein M. Telnæs – (oystein@franskfotball.com / @oystein_lefoot)

Initiativtaker og grunnlegger av siden. Har fortid fra Norskefans.com, og skriver forhåndsvurderinger, kamprapporter, og oddstips for Norges ledene bettingside, Oddsen.nu og for andre utenlandske aktører. Har og gjort oppdrag for bla. VG, Viasat og LFC-TV. Har en stor forkjærlighet for den franske ligaen, og talentet/potensiale den besitter.  Favorittlaget er Girondins de Bordeaux, men han har og en “softspot” for Montpellier Hérault SC.

Han driver dessuten nettstiden leiebilpriser.no

Rolle: Ansvarlig redaktør/Administrativ / Representasjon – Hovedområde: Ligue 1 / Bordeaux

Thommas Husevik – (thommas@franskfotball.com / @thommashusevik)

Thommas har lang fartstid fra Norskefans.com som skribent for det franske landslaget, og favorittklubben Olympique de Marseille. Han er også en kjent skikkelse gjennom VGs debattside VGD, hvor han har frontet den franske fotballen i snart fire år. En stor forkjærlighet for den franske ligaen, klubben Olympique de Marseille og ikke minst det franske landslaget. Nå om dagen er Thommas bosatt i Paris hvor han studerer journalistikk.

Rolle: Ansvarlig redaktør/Representasjon – Hovedområde: Ligue 1 / “Les Bleus” / Overganger / Franske lag i Europa